воскресенье, 11 декабря 2011 г.

Типовая инструкция по переводу энергоблоков на собственные нужды

image
Название: Типова інструкція щодо переведення енергоблоків 160 і 200 мвт з барабанними котлами на навантаження власних потреб або режим холостого ходу з використанням акумульованого тепла та наступне навантаження блоків
Автор: Львовская политехника

Формат: pdf + ocr

Страниц: 19

Издатель: Индустрия




Содержание

СОУ-Н МПЕ 40.1.25.510:2005
Типова інструкція щодо переведення енергоблоків 160 і 200 МВт з барабанними котлами на навантаження власних потреб або режим холостого ходу з використанням акумульованого тепла та наступне навантаження блоків (далі - Типова інструкція) поширюється на всі енергоблоки теплових електростанцій потужністю 160 МВт з пиловугільними і пилогазовими котлами та на енергоблоки 200 МВт з пиловугільними барабанними котлами. 1.2 Типова інструкція регламентує основні режимні вказівки експлуатаційному персоналу щодо переведення енергоблоків 160 і 200 МВт з конденсаційними турбінами на навантаження власних потреб або режим холостого ходу з використанням акумульованого тепла погашеного котла та паропроводів у разі аварійного відключення генератора від мережі, а також наступного навантажування енергоблока.
Типова інструкція є обов'язковою для вказаних типів енергоблоків ТЕС України. Вона вважається невід'ємним додатком до чинних експлуатаційних інструкцій з обслуговування основного обладнання (котлів і турбін) енергоблоків 160 і 200 МВт.
Зміни та доповнення до типової інструкції можна вносити тільки після узгодження з Департаментом електроенергетики, ОЕП «ГРІФРЕ», Міністерством палива та енергетики України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий